Anomalii Jobs

Anomalii Jobs,

aspirant wereldleider in vacatures.

We gaan het anders doen. Weg met die oude vacaturesites. Weg met dat uploaden van cv's. Weg met nog meer sollicitatieleed op Internet.
Een compleet nieuwe aanpak voor zowel sollicitanten als voor werkgevers.

Hoe werkt het:
werkgevers zijn op zoek naar een nieuwe werknemer. Zij geven in een vacature aan aan welke functie-eisen de sollicitant moet voldoen. Deze functie-eisen zijn uiteenlopend van aard. Het kunnen diploma's zijn, of certificaten, of het aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie en zelfs karaktereigenschappen van iemand.
Deze gegevens geven zij aan ons door. Wij verzamelen voor elke denkbare functie de meestgevraagde functie-eisen. Dit alles door inbreng van de diverse bedrijven.
Voor elke functie komt er een app. Wel zo handig, geen overbodige dingen doen. Elke app is specifiek gericht op één functie.

Elke app, voor welke functie dan ook, is gratis te downloaden. In elke app staan alleen gegevens die bij de specifieke functie horen.

Wil jij bijvoorbeeld solliciteren voor de functie 'Bakker' maar ook voor bijvoorbeeld 'Slager', dan download je 2 apps.
In de app voor 'Bakker' staan alleen de vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar een 'Bakker' en in de app voor 'Slager' staan alleen de vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar een 'Slager'.

Alle apps gaan uit van de 'vraag' van bedrijven. Heb jij bijvoorbeeld een diploma die niet in de lijst van functie-eisen voorkomt, dan kun je ervanuit gaan dat op dát moment het diploma niet door een bedrijf gevraagd wordt.
Maar het kan best zijn dat jouw diploma een dag later wel gevraagd wordt. Raadpleeg dus regelmatig de app. Al is het alleen al om te kijken of er een 100% matchende vacature voor je is.

Het mooie is:
a. Voor werkzoekenden is het gratis en blijft het gratis.
b. Geen gebruik van cookies en het is zo anoniem als jij maar wilt.
c. Geen reclames en geen leugens over 'betere gebruikerservaring'.
d. Je bent zo klaar en kunt daarna ook weer alles aanpassen.
e. Jouw gegevens zijn alleen jouw gegevens.
f. Als jij je gegevens verwijdert zijn ze ook echt helemaal weg. Geen kopieën. Niets is elders opgeslagen en niets doorverkocht.
h. En het is zooo simpel. In slechts 4 stapjes ben je klaar.

Hieronder zie je de 4 stapjes. (na registratie is daarna voortaan maar 2 stapjes)Dit zie je als eerste als je de app gedownload hebt, of inlogt.


Even registreren zodat potentiële werkgevers je kunnen mailen .


Geen cv's uploaden of andere tijdrovende dingen, selecteer gewoon jouw skills en opslaan.


je ziet meteen of er een perfect bij jou passende baan voor je is.
Zo niet, kijk je de volgende dag gewoon weer.Onze filosofie

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Klik ook eens op één van de links en ontdek andere functies.